Kategorier
Uncategorized

Strandhåndklæder

Strandsæsonen som i Danmark primært er juni-august måned kræver at man har et dejligt strandhåndklæde. Desuden kan du sagtens strække strandsæsonen ved at tage på ferie til udlandet og så finder du lige pludselig ud af at du også skal bruge et strandhåndklæde midt i december måned.

Her kan du læse mere om hvad et godt strandhåndklæde er, samt se vores 5 favorit strandhåndklæder til denne strandsæson.

Hvad er et strandhåndklæde?

Udover at være et håndklæde du bruger på stranden, så er der nogle andre ting der er vigtige for definitionen af et strandhåndklæde.

  • Størrelsen –
  • Sugeevnen –
  • Tørretid –

Vigtigt at bemærke er det at et strandhåndklæde ikke kun er et håndklæde til stranden, men også kan bruges derhjemme på badeværelset. Det kommer selvfølgelig lidt an på hvilken type strandhåndklæde du vælger, men de lette hammam strandhåndklæder er super gode til brug på stranden og derhjemme.

Nu er der styr på det definitionen af et strandhåndklæde, så nu gælder det om at definere den bedste type af håndklæder til en strandtur. Det gør vi i næste afsnit, så bare læs videre.

Håndklæde typer til stranden

Der er nogle typer håndklæder der egner sig særdeles godt til stranden og så er der nogle typer der overhovedet ikke egner sig godt til stranden. Herunder kan du få et hurtigt overblik over hvilke typer der er i hvilken kategori.

De gode typer:

  • Hammam håndklæder
  • Mikrofiber håndklæder
  • Hør håndklæder

De dårlige typer:

  • Frotté håndklæder uanset materiale
  • Gæstehåndklæder el. små håndklæder

De 4 bedste strandhåndklæder

Herunder har jeg udvalgt 4 specifikke håndklæder der er helt ideelle til strandbrug. Iblandt dem er et hammam håndklæde, et mikrofiber håndklæde, et hør håndklæde og et klassisk stort strandhåndklæde.

Økologisk hammam håndklæde

Efter jeg selv har prøvet hammam håndklæder er det mit absolutte favorit håndklæde til strandturen. Det er let, tyndt, blødt og tørre hurtigere end et stort og tungt strandhåndklæde.

Dette strandhåndklæde er fra Boho Beach og er modellen Amalfi. Super elegant og sommerligt i stilen. Det er ikke bare et godt håndklæde, men også et håndklæde der får dig til at se godt ud på stranden.

Boho Beach laver ikke ken denne model, men har 8 forskellige modeller hvor flere af dem fås i 3-6 forskellige farver og mønstre. Amalfi er en af favoritterne hos kunderne.

Kompakt mikrofiber håndklæde

Et mikrofiber håndklæde er genialt til enhver strandtur eller tur generelt, fordi det er så kompakt som et håndklæde kan være. Men det er ikke bare kompakt, det tørre også som lynets hast og er derfor godt til den hurtige strandtur hvor man bare skal have en dukkert.

Mikrofiber håndklæder fås i mange modeller, størrelser og farver. Et af dem der bliver rost mest for kvalitet og værdi for pengene er et microfiber håndklæde fra Yellowstone, som er et outdoor mærke.

Det vejer kun 267 gram og når det er foldet ud måler til 140×90 som er en fin størrelse, men vigtigst så måler det ikke mere end 22x16x2,5 cm når det er sammenfoldet. Det kan fås mindre end dette, men så forsvinder noget af effektiviteten også.

Pris: 129 kr.

Let håndklæde af hør

Hør er et fantastisk let materialer og også ganske bæredygtigt. Det fungerer også som håndklæde, men bedste som strandhåndklæde. Med et hør håndklæde får ud i hvert fald et meget let håndklæde til strandturen.

Klassisk strandhåndklæde

Du kan selvfølgelig også gå med et klassisk stort og tungt strandhåndklæde. Det gode ved dem er at de er store og gode at ligge på selv og lægge ting på som ikke skal ned i sandet. Ulemperne er at det er vådt længe og ofte vejer mere når man skal hjem fordi der er vand i det.

Hurtigtørrende letvægtshåndklæde

Her er vi lidt tilbage i microfiber-håndklædet, men det er det ikke. Det minder dog meget om, men er lavet i et flot skandinavisk design, hvilket der sjældent er tænkt over når det er microfiber håndklæder, og så er det lidt større, men knapt så kompakt.

Håndklædet der er tale om her er fra mærket SommerSand og lavet af polyester og polyamid. Det måler 160×80 og vejer kun 310 gram og tørre 3 gange så hurtigt som et almindeligt håndklæde. Du kan få det i 4 forskellige farver: mørkeblå, mørkerød, hvid og grøn.

Designet gør at håndklædet egner sig godt til de fleste lejligheder, fordi det er pænt. Du kan med fordel benytte det på stranden hvis du ved du skal et andet sted hen efterfølgende og ikke gider bære rundt på et vådt håndklæde.

Pris: 229 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *