Hammam badekåber

Lækre bløde badekåber, som er lette og tynde, det er præcis hvad man får med en hammam badekåbe. Lavet i samme materiale og stof som hammam håndklæder giver de den ultimative komfort om morgenen eller efter et dejligt kar- eller brusebad. Find din nye hammam badekåbe her på siden, hvor vi har lavet et overblik over populære hammam badekåber.

Vores favorit hammam badekåber

Herunder ser du et udvalg de bedste og flotteste hammam badekåber. Faktisk er det også de eneste deciderede hammam badekåber der fås lige nu du ser herunder. Der er andre badekåbe modeller der mindre om hammam badekåber.

Meraki lys badekåbe

Aiayu stribet badekåbe

Badekåber til damer og mænd

De flotte hammam badekåber du ser herover egner sig særdeles godt til både mænd og damer. De er lavet i meget neutrale farver (sort og hvid) og så er de bare i striber som går godt til de fleste. Desuden er en badekåbe en man ofte bruger derhjemme, så hvordan man ser ud i den betyder ikke nødvendigvis så meget.

Vil man gerne se at der er forskel på badekåberne, er man f.eks. et par, kan den lyse udgave med fordel bæres af damen og den mørke udgave af manden.

2 størrelser

Du skal selvfølgelig have en badekåbe der passer til dig og derfor skal du kende størrelserne. Det er heldigvis nemt at vælge størrelse på hammam badekåberne fra Meraki, da de kun fås i 2 forskellige størrelser.

  • S/M
  • L/XL

Hvilken størrelse du skal vælge afhænger selvfølge af om du er høj eller lav, tyk eller tynd, men også om du er mand eller kvinde. Den store størrelse vil nok skulle vælges til de fleste mænd, begge størrelser kan bruges til både damer og herre.

2 farver

Det er allerede blevet nævnt, men badekåberne i hammam stil fås kun i 2 forskellige farver – en lys model og en mørk model. Farverne er meget neutrale, hvorfor det også er unisex badekåber. De to farve kombinationer er:

  • Den lyse – Stribedesign med brede hvide striber og brede striber med kombination af mindre sorte og hvide striber.
  • Den mørke – Stribedesign med brede sorte striber og brede striber med kombination af mindre hvide og sorte striber.

Den lyse model er nok mest populær hos kvinder, hvor den mørke vil være at foretrække af mænd, men bruges i høj grad af begge køn.

Meraki

Meraki er et populært interiør og design mærke og de ikke bare laver hammam håndklæder, men også hammam badekåber som et af de eneste mærker tilgængelig på det danske marked.

Som brand har Meraki fokus på velvære og laver derfor en række produkter indenfor blandt dufte og tekstiler, som i høj grad er med til at understøtte din velvære i hverdagen.