Om

Denne side er startet med en passion for interiør til boligen af høj kvalitet. Håndklæder er noget jeg bruger dagligt og derfor gide jeg ikke have noget der river, bliver ødelagt i vaks eller bare ikke føles behageligt mod kroppen.

På en rejse til tyrkiet for mange år siden prøvede jeg et Hammam bad og oplevede kvaliteten og letheden af de håndklæder man brugte i disse bade.

Nu spoler vi så tiden 15 år frem, hvor jeg finder ud af at man kan købe lækre økologiske hammam håndklæder i Danmark hos nogle få udvalgte online design og interiør shops. Det første jeg gør er at hoppe in og købe 4 lækre hammam håndklæder til brug på stranden for mig o min familie den forestående sommer.

Hvad kan du på siden?

Nu sidder du måske og tænker, hvad er det så jeg skal her på siden? Det denne side kan hjælpe dig med det er at få et overblik over de forskellige hammam håndklæder, mærker og shops der sælger dem på nettet. På den måde kan du se alle håndklæder ét sted og hurtigere vælge den shop du vil købe et hammam håndklæde hos.

Med tiden fandt jeg så også ud af at det ikke kun var de klassiske store hammam håndklæder på 180×100 cm man kan få, men også hammam badekåber, tæpper og gæstehåndklæder. Det er altså også et side hvor du kan finde alt det andet lækre hammam tilbehør lavet i lækkert bomuld, som du kender det fra tyrkiske Hammam bade.

Siden støtter op om gode formål

Når man har et talerør som denne side hvor der hver dag kommer nye besøgende, så synes jeg også at man forpligter sig til at oplyse om gode sager. Derfor indsætter jeg her på “Om”-siden badges der er med til at promovere gode tiltag i Danmark. Du kan klikke på et badge herunder for at læse mere om den gode sag på deres egen hjemmeside.

Plastik Nej Tak!
Plastik Nej Tak Mærket
Reklamebeskyttelse
Reklamebeskyttelse.dk
Forenigo - Gratis hjemmeside til foreninger
Forenigo.dk
EtikOnline badge
AffaldsSortering badge
Vi Holder Afstand badge