Kategorier
Uncategorized

Badehåndklæder

Lækre bløde badehåndklæder giver den dejligste følelse når man kommer ud fra badet og skal tørre sig. Det skal ikke være et gammelt stift håndklæde der river dig over hele kroppen, det fortjener hverken du eller nogen andre.

Derfor skal du altid sørge for at have nogle badehåndklæder af den lækreste kvalitet liggende på badeværelseshylden. Det hjælper jeg dig med at finde frem til i denne artikel hvor vi har set på de bedste badehåndklæder.

Tyrkiske hammam håndklæder

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er fan af hammam håndklæder, som denne side jo egentlig handler om, og derfor skal de moderne hammam håndklæder da også nævnes.

Det er håndklæder lavet i lækkert og blødt bomuld der kan suge rigtig meget vand og fortsat føles behageligt mod huden. De er lavet i et moderne design og fås ofte med flotte mønstre el. i forskellige farver, så man kan give sit badeværelse et friskt pust.

Et hamam håndklæde er også multifunktionelt idet det også egner sig særdeles godt til strandhåndklæde og picnictæppe.

Georg Jensen Damask badehåndklæder

I flere årtier har Georg Jensen Damask stået bag nogle af de bedste tekstiler til danske hjem og er stadig et af de mest populære valg blandt danskerne den dag i dag, bl.a. når det kommer til lækre og bløde badehåndklæder til hjemmet.

Bæredygtigt bambus håndklæde

Bambus er årtiets tekstilmateriale fordi forbrugeren og ikke mindst producenterne har fået øjnene op for materialet. Det er super bæredygtigt da bambus vokser mange meter om året og ikke kræver det store at producerer. Udfordringen ved bambusproduktion er dog stadig at det meste foregår i Kina, som skaber fortsat langfartstransport.

Det er alligevel bæredygtigt og mere bæredygtigt end mange alternativer. Derudover er bambus håndklæder super bløde og robuste ligesom det har andre gode egenskaber: det er antibakterielt, fugttransporterende, absorberende og naturligt mm. Du kan læse mere om de mange gode egenskaber her.

Robuste bæredygtige badehåndklæder

Dette er også et badehåndklæde der egner sig rigtig godt til stranden og købes på Vinterbaderen.dk, der netop har specialiseret sig i varer til dig der godt kan lide at bade i havet hele året rundt. Den type vare er bestemt også robuste og har en god holdbarhed.

Vinterbadere bader typisk hele året, men der skal noget lidt andet udstyr til når det rent faktisk er vinter. Her kan et håndklæde fra vinterbaderen.dk og måske også en badekåbe, være et godt sted at starte da det er en shop passioneret omkring vinterbadning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *