Hammam tæpper

Hammam designet og kvaliteten passer rigtig godt til meget andet end håndklæder. Derfor kan du også få hammam tæpper, som så igen kan inddeles i yderligere kategorier: sengetæpper, plaider og strandtæpper, og i virkeligheden kan hammam tæpper anvendes til det man synes de fungere til.

Vores favorit hammam tæpper

Herunder kan du se nogle af vores favorit hamam tæpper hvad end du skal bruge det som strandtæppe, sofatæppe, skovturstæppe el. sengetæppe.

Hammam strandtæpper

Hammam tekstiler er i Danmark kendt som brug til velvære og forbundet med sol og sommer, hvorfor man ofte bruger det på stranden el. i hjemmet. De lækre hammam håndklæder du kan tage med på strandturen kan du også få i store størrelser der kan anvendes som strandtæpper.

Herover ser du et eksempel på et hammam strandtæppe, så hele familien kan komme med på strandturen.

Hammam plaider

Det flotte design hammam tæpper har gør at de er velegnet til at anvende i mange forskellige brugssituationer. Du kan f.eks. anvende dem til skovturen el. som hyggetæppe i sofaen, hvor de vil passe godt ind med deres flotte mønstre og neutrale farver.

Herover ser du et eksempel på et hammam plaid el. hyggetæppe til sofaen.

Hammam sengetæpper

Den sidste mulighed jeg vil runde her på siden, er at bruge hammam plaider som sengetæppe. De har størrelsen til at kunne dække en klassisk dobbeltseng og give et flot look i soveværelset med de dæmpede neutrale mønstre der ofte er at finde på hamam sengetæpper.

Herover ser du et eksempel på et hammam sengetæpper.

Mærker der laver hammam tæpper

Herunder kan du læse lidt om de mærker der er repræsenteret med produkter her på siden, samt finde links til hvor du køber tæpperne fra de 2 mærker. Der er forskellige ting der kendetegner de mærker vi skriver om, og du kan derfor finde det relevant at læse lidt om dem herunder.

Boho Beach Shop hammam håndlæder tilbud

Bohobeach.shop

Algan hammam håndklæder

Algan

Der er ikke ligeså mange mærker der laver hammam sengetæpper og strandtæpper som der laver håndklæder, men dem der laver tæpper laver det i god kvalitet og det er nogle af de samme mærker som vores favorit hammam håndklæder kommer fra.

Alle hammam plaider, sengetæpper og strandtæpper

Selvom vi selvfølgelig anbefaler vores favoritter øverst på siden her, så skal du have muligheden for at vælge selv, hvorfor du herunder kan se hele udvalget af hammam tæpper fra overnævnte mærker.