Kategorier
Uncategorized

Køb lækre Hammam Håndklæder på Frederiksberg

Frederiksberg er på mange måder centrum for små unikke butikker med lækre, i nogle tilfælde håndlavede, kvalitetsvarer. En af de små butikker der ligger på Frederiksberg sælger faktisk suverænt lækre hammam håndklæder.

Der er her tale om hammam håndklæder, som er sirligt vævet og lavet af 100% bomuld med traditionelle metoder af familieejede værksteder. Det er dog ikke økologiske hammam håndklæder, selvom der stadig er stort fokus på social ansvarlighed.

Arcadian CPH

Arcadian er en lille butik på Frederiksberg med fokus på bæredygtig og funktionel livsstil. Der er opbygget et lille univers af produkter indenfor velvære i hjemmet. Du kan købe både i butikken, men også i deres online shop.

Produktetudvalget består af badekåber, håndklæder, skåle og kopper samt andet interiør. Det er produkter der egner sig godt til en god start på dagen, først med et dejligt bad og dernæst med en god skål morgen mad og kop kaffe til. Det kunne også være en tidlig start med en dukkert på stranden, hvorefter man kunne hoppe i sin Hammam badekåbe og håndklæde. Læs lidt mere om de enkelte produkter fra Arcadian herunder.

Morgenkåber og håndklæder

Hos Arcadian CPH har de både lækre håndklæder og morgenkåber i Hammam stil. I alt kan du i skrivende stund vælge mellem 19 forskellige hammam håndklæder og 2 forskellige hammam badekåber.

Der er mange forskellige farvesammensætninger og mønstre i deres shop, som du i øvrigt også kan finde online. Alle håndklæder er i 100% bomuld og måler 100×180 cm som er en klassisk størrelse på strandhåndklæder. Håndklæder absorbere hurtigt som hammam stof nu engang gør og så er de lette og praktiske at tage med på tur.

Morgenkåberne er ligeledes i 100% bomuld og helt bløde og lækre at smide over skuldrene om morgenen eller efter et dejligt bad.

Emalje kopper og skåle

Håndklæder og badekåber er ikke det eneste de sælger hos Arcadian CPH, de sælger også kopper og skåle i flot farvet emalje. Det passer lige ind i morgensortimentet med en kop til kaffen og en skål til grøden.

Kopperne fås i 3 forskellige farver, mens skålene fås i 8 forskellige emaljerede farver.

Nu ved du hvor på Frederiksberg du finder lækre hammam håndklæder og hvis ikke kan du altid finde dem lige her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *